Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2020
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Anadolubanklılar QNB Finansbank ATM’lerini İndirimli Kullanabilecek

Verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. İki banka arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Anadolubank müşterileri artık QNB Finansbank ATM’lerinden bankacılık işlemlerini avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. 

Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmayı sürdürüyor. Anadolubank müşterileri, iki banka arasında yapılan anlaşma kapsamında artık QNB Finansbank ATM’lerinden de bankacılık işlemlerini indirimli yapabilecek.

Anadolubank müşterileri, ATM anlaşması kapsamında; QNB Finansbank ATM’lerinden ay içerisinde beş kez herhangi bir komisyon ödemeden para çekebilecek. Beşinci işlemden sonra yapılan para çekme işlemlerinde ise yüzde 50 indirim uygulanacak. ATM anlaşması kapsamında diğer tüm sorgulama ve para yatırma işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

Anadolubank, hem bireysel hem de ticari bankacılığa yönelik sunduğu yenilikçi çözümlerle müşterilerine hizmet vermeyi sürdürecek.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --