Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank

Anadolubank’tan birikimleri kazanca dönüştürmenin “gümüş”yolu

Müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek onlara en uygun finansal çözüm önerilerini sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Anadolubank, bu kez de Renkli Hesap ürünü ile müşterilerine gümüş cinsinden birikim yapma imkanı sunuyor.

Yenilikçi çözümleri, müşteri odaklı bankacılık anlayışı ve güvenilirliğiyle müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, gecelik faiz oranlarıyla birikim yapma imkânı sunan mevduat ürünü Renkli Hesap’ı yeniledi. Vadesiz mevduatın rahatlığı ile vadelinin faiz getirisini birleştiren ve müşterilerine TL, USD, EUR, GBP, CHF ve Altın cinsinden birikim yapma imkanı tanıyan Renkli Hesap’ta artık Gümüş cinsinden de birikim yapılabilecek. Yapılan geliştirmeyle rakipleri arasında toplam 7 ayrı döviz ve kıymetli maden seçeneği sunan tek mevduat ürünü haline gelen Renkli Hesap ile 1 milyon TL’ye kadar hesap açılabiliyor.
Renkli Hesap; avantajlı gecelik faiz oranlarıyla birikim yapan, birikim yaparken de parasını dilediği gibi kullanmak isteyen müşterilerine istedikleri zaman, ihtiyaç duydukları tutarda para çekme ve yatırma özgürlüğü sunuyor. Renkli Hesap ile para yatırma ve çekme işlemleri, vade tarihinin beklenmesine gerek kalmadan gerçekleştirilebiliyor. İşlemler sonrasında hesapta kalan bakiye, özel faiz oranları ile gecelik olarak değerlenmeye devam ediyor.

‘Hoş Geldin Faizi’ ile 90 gün boyunca sabit faiz avantajı

Müşteri deneyimini daima merkezine alan Anadolubank, Renkli Hesap açılışlarında ‘Hoş Geldin Faizi’ ile müşterilerini dijitale özel avantajlı faiz oranlarıyla da buluşturuyor. Renkli Hesap’a İnternet Şube üzerinden yapılacak başvurularda, birikimler Hoş Geldin Faizi’nin ayrıcalığıyla değerleniyor. Faiz oranları değişse bile Renkli Hesap’a ilk bakiyenin geldiği güne ait faiz oranı, 90 gün boyunca geçerliliğini koruyor. Renkli Hesap açanlar, her döviz cinsi için ayrı ayrı Hoş Geldin Faizi’nden faydalanabiliyor.

“En hızlı ve en faydalı çözümleri sunuyoruz”
Ürünün avantajlarından bahseden Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan, “Anadolubank olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda süreç iyileştirme ve geliştirmelerimize devam ediyoruz. Müşterilerimize en hızlı, en faydalı çözümleri sunma hedefiyle yenilediğimiz Renkli Hesap ürünümüz; avantajlı birikim fırsatlarıyla ve son olarak gümüş cinsinden birikim yapılmasıyla muadilleri arasında en fazla para birimi seçeneği ile farklılaşıyor. Müşterilerimiz, Renkli Hesap açılışlarını İnternet Şubemizden ve tüm Anadolubank şubelerinden gerçekleştirebilirler” dedi.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --