Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2021
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Anadolubank’tan dış ticarete Navlun Kredisi desteği

Dünya genelinde yaşanan ve etkileri ülkemize de yansıyan olumsuz küresel gelişmelere karşın dış ticarete destek olmak için çalışmalarına yıl boyunca tüm hızıyla devam eden Anadolubank, ‘Navlun Kredisi’ ürününü müşterilerinin hizmetine sundu.

Dış ticaret firmalarının vazgeçilmez finans ortağı olma hedefiyle çalışan Anadolubank,   yeni ürünü ‘Navlun Kredisi’ ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.  

2020’de hayatımıza giren küresel salgın sonrası dünya ticaretinde daralma yaşanırken, konteyner taşımacılığına yönelik talep ise oldukça arttı. Anadolubank’ın bu doğrultuda hizmete sunduğu Navlun Kredisi, dış ticaret müşterilerinin üstündeki maliyet yükünü  hafifletmeyi ve zamana yaymayı amaçlıyor. Bu yeni ürün, müşterilerin ihtiyaçlarına göre Spot veya Rotatif  olarak kullandırılabiliyor. Üründen yararlanmak isteyen dış ticaret firmaları, yerel mevzuatta belirtilen hususlara tabi olarak söz konusu krediyi döviz ya da Türk lirası olarak kullanabilecekler.

“Dış ticaret firmalarına destek olmaya devam ediyoruz”

Geliştirdikleri ürün ve hizmetlerle dış ticaret firmalarının hayatlarını kolaylaştırmayı amaç edindiklerini söyleyen Anadolubank Dış Ticaret Pazarlama Grup Müdürü Rifat Divrikli, “Küresel salgının etkisiyle artan navlun fiyatlarına yönelik hazırladığımız Navlun Kredisi ile firmaların dış ticaret finansman ihtiyaçlarına yönelik farklı bir alternatif sunmayı hedefliyoruz. 2020 yılında sektördeki dış ticaret pazar payımızı bir önceki yıla göre iki katına çıkararak yeni bir başarıya imza attık. Bu dönemde dış ticaret müşteri sayımızı yüzde 20, işlem adedini ise yüzde 25 artırdık.  İlerleyen süreçte de ülkemizin ihracat seferberliğine katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --