Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2023
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Bayramda Anadolubank çalışanlarının kalbi deprem bölgesinde attı.

“Bu bayram gönlümüz bir” diyen Anadolubank Ailesi, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle depremden etkilenen vatandaşların yüzlerini güldürebilmek için gönül birliğiyle çalıştılar. 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından yaraları birlikte sarabilmek için ilk günden itibaren afet bölgesine uyku tulumu, ilaç, barınma ve beslenme malzemeleri gönderen, ayrıca depremden etkilenen illerde görev yapan çalışanlarına nakdi afet yardımı yapan Anadolubank’ın, bu kez tüm çalışanları depremzedeler için seferber oldu. Anadolubank Ailesi, Sürdürülebilir Bankacılık Birimi’nin kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında başlatmış olduğu “İyilik Kumbarası” projesiyle bu bayram afet bölgesine yardım malzemesi gönderimi için el birliği ile çalıştı. 

‘’İyilik paylaştıkça çoğalır’’
Banka çalışanları “İyilik paylaştıkça çoğalır” mottosu ile Hatay Kırıkhan Stadyum Çadırkenti’nde yaşayan depremzedeler için belirlenmiş ihtiyaç listesine ayni yardım ile destek olurken, güç birliği yaparak her çadıra özel hediye kolilerini birlikte hazırladılar. Ayrıca, ülkemiz için oldukça buruk geçen bu günlerde, bayram vesilesiyle vatandaşlara moral olabilmek için, oyuncaktan kıyafete, hijyen malzemesinden kırtasiyeye, gıdadan ayakkabıya tüm ihtiyaçları kapsayan hediyeleriyle hem arefe günü ve hem de 23 Nisan Pazar günü çadırkente misafir oldular. Çocuklar için yüz boyama, dans, balon ve top oyunları gibi farklı etkinlikler de organize eden Banka çalışanları, gün boyunca çocukların yüzlerini güldürdü. 

‘’Tebessüm olmaya devam edeceğiz’’
Deprem bölgesinde duygu dolu anlar yaşayan Anadolubank ailesinin üyeleri, desteklerine devam edeceklerini şu sözlerle dile getirdiler: “Stadyumun yeşillerinde koşan çocuklar, çadırının çevresini çiçeklendiren teyzeler, yaşanan tüm kötü günlere rağmen geleceği büyük bir umutla karşılayan gençlerin yüzlerinde tebessüm olmaya devam edeceğiz.”

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --