Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2021
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Anadolubank’ta dijital dönüşüm devam ediyor

Verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi ile Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, 2020 yılında başladığı dijital dönüşüm stratejisi doğrultusunda önemli adımlar atmayı sürdürüyor.


Çağdaş bankacılığın tüm gereklerini yerine getirerek, performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başaran Anadolubank, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda dijital kanallarını yenilemeye devam ediyor. 
Banka, yenilenen İnternet Şube’nin kullanıcı dostu ve yalın tasarımıyla müşterilerine kolay, hızlı ve güvenli bir bankacılık deneyimi sunmayı amaçlıyor. İnternet Şube; mobil uyumlu yapısı, kullanıcılara sahip oldukları ürün ve hizmetlerle ilgili özet bir bilgi verme imkanı sağlayan kişiselleştirilmiş yeni ana sayfası, Fırsatlar Menüsü, FAST ve KOLAS gibi yepyeni fonksiyonlarla  müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.
Müşterilerine dijital deneyimlerinde “Tek Kullanıcı Deneyimi & Tek Tasarım” sunmayı hedefleyen Anadolubank, İnternet Şube’den sonra www.anadolubank.com.tr web sitesini de yeniledi. Banka, yenilenen web sitesiyle de müşterilerin bankacılık işlemlerine çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını hedefliyor. 

‘Dijitalden Müşteri Kazanımı’ başladı
Dijital kanallarını yenileyen Anadolubank, bir yandan da bu kanallar üzerinden müşteri kazanımına başladı. ‘Dijitalden Müşteri Kazanımı’, günlük vadeli mevduat ürünü olan ve dijitale özel faiz oranı ile dikkat çeken ‘Renkli Hesap’ üzerinden gerçekleştiriliyor. Renkli Hesap, vadesiz mevduatın rahatlığı ile vadeli mevduatın faiz getirisini birleştirirken, müşterilerinin her güne kazançlı başlamalarını sağlıyor. Dijital kanallardan açıldığında 90 gün süren sabit Hoş Geldin faiz oranları sunan Renkli Hesap; TL, USD, EUR, GBP, XAU ve CHF döviz cinsinden birikim fırsatıyla da öne çıkıyor.
Anadolubank müşterileri; Renkli Hesap’tan diledikleri zaman, ihtiyaç duydukları oranda para çekme ve yatırma işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca, para çekme ve yatırma işlemleri sonrasında, vade bozulmadan hesaplarında kalan tutar üzerinden birikimlerine faiz kazandırmaya devam edebiliyorlar.
Anadolubank’ın yaşadığı dijital dönüşümü değerlendiren Anadolubank Dijital Bankacılık Departmanı Bölüm Başkanı Burcu Ertaner Şenay, şöyle konuştu:
“2020 yılında salgın sürecinin de etkisiyle dijitalleşme, küresel boyutta oldukça önem kazandı. Bu süreçte Anadolubank’ta da sürecin etkileri hissedilirken, dijital kanallarımızdaki kullanıcı ve giriş sayımız salgın öncesi döneme göre yüzde 24 artış gösterdi. Yine aynı dönemde Anadolubank Mobil’den gerçekleştirilen işlem adetleri yüzde 58 arttı. İşlem hacimleri açısından incelendiğinde ise Anadolubank Mobil kanalında salgın öncesi döneme kıyasla yüzde 46, İnternet Şube kanalında ise yine aynı dönemde yüzde 62’lik artış görüldü. 2021 yılında da gerçekleştirdiğimiz dijital dönüşümün payıyla beraber bu rakamların artış göstermesini bekliyoruz.”


Hedef: Müşteri Memnuniyeti
Anadolubank, önümüzdeki yıl ticari ve bireysel müşterilerine yönelik servis ve hizmetlere odaklanmayı hedefliyor. Başta ürün/dijital kanal başvurusu olmak üzere süreçlerin iyileştirilmesi; Uzaktan Müşteri Kazanımı’ projesinin (Videolu görüşme ile) hayata geçirilmesi; Anadolubank Mobil ön yüzlerinin kullanıcı dostu ve yalın bir tasarımla yeniden yapılandırılması da planlananlar arasında yer alıyor.
2020 yılında dijital kanallarını yenileyen ve müşteri portföyünü genişleten banka, 2021 yılında da müşterilerine daha iyi bir bankacılık hizmeti sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --