Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2021
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank,  ödenmiş sermayesini 500 milyon TL artırarak  1 milyar 100 milyon TL’ye çıkardı. 

Müşteri odaklı yaklaşımı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle faaliyetlerini sürdüren Anadolubank, 600 milyon TL olan ödenmiş sermayesini 500 milyon TL artışla 1 milyar  100 milyon TL’ye çıkardı. Sermaye artışının 485 milyon TL’lik kısmının Banka ortakları tarafından nakden karşılandığı açıklandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, “2021 Aralık ayı içerisinde ana hissedarımız tarafından yapılan nakdi ödeme ile bankamız kayıtlı sermayesini 1 milyar  100 milyon TL’ye çıkarmıştır. Anadolubank’ın tabana yaygın ve sürdürülebilir büyüme stratejisini destekleyecek olan bu gelişme, iş kollarımıza yönelik pazar etkinliğimizin artmasını da sağlayacak. Çeyrek yüzyıla yaklaşan tecrübemizle, önümüzdeki dönemde de beklentilerin tümüne mümkün olan en hızlı biçimde cevap vererek müşterilerimiz, toplumumuz ve Türkiye ekonomisi için değer yaratmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --