Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank

Anadolubank dış ticaretteki payını büyütmeye devam ediyor

Butik bankacılık hizmetleriyle öne çıkan Anadolubank, dış ticaret işlemi yapan müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Anadolubank, dış ticaret firmalarına alternatif finansman imkanları sunup, avantajlar yaratarak ticari süreçlere tüm kademelerde destek vermeye devam ediyor.

Oluşan karşılıklı güven sayesinde 2020 yılında dış ticaret işlemlerindeki payını bir önceki yıla göre iki katına çıkararak yeni bir başarıya imza atan banka, bu dönemde dış ticaret müşteri sayısını yüzde 20, işlem adedini ise yüzde 25 artırdı.

“Dış ticaret finansmanına olan desteğimiz devam ediyor”

İhracata ve ihracat yapan firmaların dünyaya açılmalarına katkı sağlamanın kültürlerinde var olduğunu ve bu firmalara desteklerini gururla sürdüreceklerini ifade eden Anadolubank Dış Ticaret Pazarlama Grup Müdürü Rifat Divrikli, dış ticaret firmalarına sağlanan desteklere ilişkin şu bilgileri verdi: “İhracatçı firmalara olan finansman desteğimizi artırarak devam ettiriyor, gerek banka kaynaklı gerek TCMB ve Eximbank kaynaklı sağladığımız finansmanlardan mümkün olduğunca daha çok firmanın faydalanması için tabana yaygın bir  strateji izliyoruz.
Pandeminin etkisini en çok gösterdiği dönemde ihracatın finansmanı için yaklaşık 700 milyon dolarlık bir işlem hacmi sağladık. Ayrıca bu ürünleri ilk kez kullanacak ve aşina olmayan firmalarımıza; doğacak taahhütler, maliyetler ve diğer finansman alternatiflerine göre sağlanan avantajlar konusunda birebir destek olduk.”

Dış Ticaret müşterilerine Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

Danismanim@anadolubank.com.tr mail adresi üzerinden ulaşılabilen “Dış Ticaret Danışmanım” uygulaması ile uzman kadromuzla müşterilerimizin,  ithalat ve ihracat işlemlerindeki ödeme şekillerinden akreditif işlemlerine; yerel mevzuattan uluslararası mevzuata kadar her konuda sorularını yanıtlayarak tüm süreçlerinde yanlarında oluyoruz.” diyerek sözlerini sürdüren Divrikli, Anadolubank Dış Ticaret Danışmanım uygulaması ile ilgili detaylı bilgiye https://www.anadolubank.com.tr... internet sayfasından ulaşılabileceğini belirtti.

“Ekonomik değer yaratma misyonuyla hareket ediyoruz”

Türkiye ekonomisine katma değer sağlama açısından kilit rol oynayan ihracat firmalarının sayısının henüz yeterli seviyede olmadığını vurgulayan Rifat Divrikli, bankaların ihracatı devam eden ya da ihracata yeni başlayan firmalara destek olmayı sorumluluk alanları dahilinde görmeleri gerektiğini belirtti. Divrikli, “Ülke ekonomisinin gelişimini, temel değerleri arasında kabul eden bir banka olarak ekonomik değer yaratma misyonuyla hareket ediyoruz. Bu bağlamda ihracatçı firmalara karşı hassasiyetlerin farkındayız. Bankamız, dış ticaret müşteri sayısını her zaman en üst kalitede hizmet verebileceği seviyede tutmayı amaç edinmiştir.  Bizim için önemli olan niteliktir. Müşterilerimizin işlemlerini, en iyi servisi verecek şekilde düzenleyebilmeyi esas alıyoruz ve bu anlayışımız doğrultusunda firmalarımıza desteklerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --