Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2024
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Görüntülü görüşmeyle Anadolubanklı olan ya da dijital kanallar ve Anadolubank şubelerinden ilk kez Renkli Hesap kullanan  müşteriler, birikimlerini avantajlı faiz oranlarıyla değerlendiriyor.

Yenilikçi çözümleri, müşteri odaklı bankacılık anlayışıyla müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, Renkli Hesap ile müşterilerine avantajlı faiz oranlarıyla, vade beklemeden birikim yapma fırsatı sunuyor.

Hoş Geldin Faizi ile 90 gün boyunca avantajlı faiz oranı

Müşteri deneyimini daima merkezine alan Anadolubank, Renkli Hesap açılışlarında 90 gün boyunca sunduğu ‘’Hoş Geldin Faizi’’ müşterilerini avantajlı faiz oranlarıyla buluşturuyor. Anadolubank Mobil, İnternet Şube ya da Anadolubank Şubeleri üzerinden yapılan ilk Renkli Hesap açılışlarında, birikimler ilk kullanıma özel “Hoş Geldin Faizi”nin ayrıcalığıyla değerleniyor. Üstelik görüntülü görüşmeyle Anadolubanklı olanların birikimleri yüzde 48 faiz oranıyla değerleniyor. Detaylı bilgiye anadolubank.com.tr web sitesinden ulaşılabiliyor. 90 gün boyunca avantajlı faiz oranlarından faydalanan Anadolubank müşterileri faiz oranlarında artış olması durumunda bu artıştan da faydalanabiliyor. Ayrıca avantajlı ‘’Hoşgeldin Faizi’’ Renkli Hesap açılışında değil, hesaba bakiye gönderildiği gün başlıyor.

7 ayrı para biriminde birikim seçeneği

Renkli Hesap, müşterilerine Türk Lirası, Amerikan Doları, Euro, İngiliz Sterlini ve İsviçre Frangı ile altın ve gümüş cinsinden, yani 7 ayrı döviz ve kıymetli maden seçeneğiyle birikim yapma olanağı sunuyor. Bu olanağı sunan tek mevduat ürünü olan Renkli Hesap ile 5 milyon TL’ye kadar hesap açılabiliyor. Renkli Hesap açan Anadolubank müşterileri, her döviz cinsi için ayrı ayrı Hoş Geldin Faizi’nden faydalanabiliyor.

Vadelinin kazancı, vadesizin rahatlığı bir arada

Renkli Hesap; avantajlı gecelik faiz oranlarıyla birikim yapan, birikim yaparken de parasını dilediği gibi kullanmak isteyen müşterilerine istedikleri zaman, ihtiyaç duydukları tutarda para çekme ve yatırma özgürlüğü sunuyor. Renkli Hesap ile para yatırma ve çekme işlemleri, vade tarihinin beklenmesine gerek kalmadan gerçekleştirilebiliyor. İşlemler sonrasında hesapta kalan bakiye, özel faiz oranları ile gecelik olarak değerlenmeye devam ediyor.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --