Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2020
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Anadolubank’tan koronavirüs önlemleri

Verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle Türk bankacılık sektörünün genç, dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı bir dizi önlem aldı.

Türkiye’nin her noktasındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunmaya devam eden Anadolubank, koronavirüs salgınına karşı müşterilerinin şubelere gitmeden de kesintisiz bir şekilde bankacılık işlemlerine devam edebilmesi için İnternet şubesi ve Anadolubank Mobil’den yapılan EFT ve havale işlemlerinin Mart ayı sonuna kadar ücretsiz olarak yapılabileceğini açıkladı. 

Müşterilerinin para çekme işlemlerini şubeye gitmeden ATM’lerden gerçekleştirebilmeleri için de ATM günlük para çekme limitini geçici süreyle 5.000 TL’ye yükselten Anadolubank, kesintisiz hizmet sunmayı sürdürecek.

Oluşabilecek farklı durumlarda iş sürekliliğini sağlamak adına alternatifli senaryolar çalıştıklarını açıklayan Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, “Son dönemde etkisini artıran koronavirüs salgınına karşın bizler de bir dizi önlem aldık. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını gözetiyor, sosyal mesafenin korunması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda evde kalmayı teşvik etme adına personelimizin bir kısmını evden çalıştırmaya başladık. Kalabalık toplantılar yerine iş süreçlerimizi telefon ya da e-posta ile yönetmeye başladık. Anadolubank olarak müşterilerimize kesintisiz destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --