Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2022
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, 116. şubesini Alanya’da açarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Geride bıraktığı 24 yılda altyapı ve hizmetlerini sürekli geliştiren banka, şube ağını genişleterek müşterilerinin yanında olmayı sürdürecek.

Müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor. Bir yandan dijital bankacılığa yaptığı yatırımlarla dikkat çekerken, bir yandan da şube kanalıyla yerinde ve özel hizmet anlayışını sürdürüyor. Müşteri odaklı yaklaşımı ile fark yaratan ve uzman kadrosu ile hizmet veren Anadolubank, 2019’dan beri başlattığı şube atılımını devam ettirerek 116. şubesini Antalya’nın Alanya ilçesinde müşterilerinin hizmetine açtı. 

Tabana yaygın ve sürdürülebilir büyümeye son derece önem verdiklerini belirten Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke “Müşterilerimizi anlayan ve tanıyan, ihtiyaçlarına en doğru ve en uygun çözümler geliştiren bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme konusunda her türlü gelişmeyi yakından takip ederek müşterilerimize değer katacak ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürürken, bir yandan da şube atılımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Güvenilir, yenilikçi ve ihtiyaca özel çözümler sunan bankacılık anlayışımızı ve uzman kadromuzu Alanya’da da müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --