Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank

Anadolubank yeni Nakit Yönetimi ürünü Tedarikçi Finansmanı’nı müşterilerine sundu

Verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi ile Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, Tedarikçi Finansmanı ürünü ile kurumsal firmalara mal ve hizmet sunan tedarikçilere ileri vadeli alacaklarına karşılık finansman ve tahsilat kolaylığı sunuyor.

Müşteri memnuniyetini önceliklendiren hizmet anlayışı ve teknolojik alt yapısıyla günün koşullarına uygun, esnek ve kullanışlı teknik özellikleri bir araya getirdiği Tedarikçi Finansmanı ürünü ile Anadolubank, müşterilerinin kısa vadeli işletme sermayesi ihtiyaçlarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Tedarikçi finansmanı ile müşterilerine hızlı ve kolay çözümler sunmaya devam ettiklerini belirten Anadolubank Nakit Yönetimi Grup Müdürü Alper Yaylı, çağdaş bankacılığın tüm gerekliliklerini hizmet altyapılarına entegre etmeyi sürdüreceklerini dile getirerek şunları kaydetti:

Anadolubank olarak amacımız; tedarikçilerin finansman ihtiyaçlarını zamanında ve zahmetsiz şekilde karşılamalarını ve likiditelerini en etkin şekilde yönetmelerini sağlamak.  Bunun için, Tedarikçi Finansmanı ürünü ile kredilendirme işlemlerini hem alıcı hem satıcı tarafında yapma imkânı tanıyarak müşterilerimize tek alt yapıda seçenekli iş modelleri sunuyoruz. Müşterilerimiz için Alıcı Kredili, Satıcı Kredili veya her iki modeli içeren hibrit yapıda kullanabilecekleri bir ürün oluşturduk. Bunun yanında, alıcı firmalara operasyonel maliyeti düşük alternatif ödeme kanalı açan Tedarikçi Finansmanı, kullanıcılarına tedarik zinciri yönetiminde de verimlilik imkânı tanıyacak.

Dijital kanal kullanımlarının büyük bir hızla artmasının, yenilikçi ürün arayışlarını sürekli kıldığını gözlemliyoruz. Hizmet süreçlerini müşteri talepleri doğrultusunda sürekli güncelleyerek Bireysel’den Kurumsal’a, her segmentten müşterimizin zorunlu ödemeleri ile başlayan ve nihayetinde en küçük tahsilatlarının teminine kadar uzanan nakit döngüde yer almak için gelişmiş, esnek iş modelleri ile kullanışlı teknik imkânları bir potada birleştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, 2020 yılında müşterilerimizin kullanımına sunduğumuz web servis hesap entegrasyonlarımıza ilgi hızlı şekilde artıyor. Yine geçtiğimiz yıl, pandemi döneminin uzaktan çalışma koşullarında, müşterilerimize bankacılık operasyonlarını güvenle yönlendirme imkânı tanıdığımız e-imzalı talimat uygulamamıza gösterilen ilgi de bizleri oldukça memnun ediyor. Bu bakış açısıyla 2021 yılının ilk aylarında Tedarikçi Finansmanı ürünümüzü müşterilerimize sunarak aynı anlayışı ortaya koymuş bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran, katma değer sağlayan yenilikçi ürün ve hizmetlerle çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --