Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2020
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Anadolubank’tan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olunmak amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek veren Anadolubank, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyaya 1 milyon TL ile destek oldu.

Türk bankacılık sektörünün genç, dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank’tan tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek. 

Bu zorlu dönemin yaratacağı ekonomik etkileri en aza indirmeyi hedefleyen kampanyaya katkı sağlayan Anadolubank, kampanya kapsamında T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 1 milyon TL ile destek oldu.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --