Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
2020
Renkli Hesap Müşterisi Ol
Renkli Hesap
Müşterisi Ol
En Yakın Anadolubank
En Yakın Anadolubank

Anadolubank’ın “Sigorta Botu”na PSM AWARDS’tan Başarı Ödülü

Finans, teknoloji ve sigorta dünyasının en iyilerinin bir araya geldiği PSM AWARDS 2020’de, Yenilik kategorisi, “Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi” dalında Başarı Ödülü, Anadolubank’ın oldu.

Anadolubank, butik bankacılık anlayışıyla değişen müşteri ihtiyaçlarına yönelik değer yaratan çözümleri ile PSM AWARDS’tan geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödülle döndü.

Finans dünyasında yeniliklerin ödüllendirildiği en önemli organizasyonlardan biri olan PSM AWARDS 2020 Ödül Töreni, 28 Aralık 2020 tarihinde online olarak gerçekleşti. Anadolubank; PSM AWARDS 2020 Yenilik kategorisi, “Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi” dalında “Sigorta Botu” ile Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

PSM AWARDS 2020’de elde edilen başarıyı değerlendiren Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan, “Sigorta Botu ürünümüz ile bu yıl da PSM AWARDS’ta ödül kazandığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Anadolubank olarak müşterilerimizin tüm finansal ihtiyaçlarını, teknolojiyi de etkin bir şekilde kullanarak karşılamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, kendilerine en iyi müşteri deneyimini sunmak temel önceliklerimizin başında geliyor. Bankamıza bu yıl ödül kazandıran “Sigorta Botu”, adından da çağrışım yaptığı üzere sigorta yapan bir robot. Bu robot sayesinde müşterilerimizin risklerini düzenli olarak kontrol ederek, hataya imkan tanımadan sürekli teminat altına alıyoruz. Bu şekilde, hem olası riskleri ortadan kaldırıyoruz hem de yarattığımız otomasyon ile operasyonel süreçlerde de verimlilik sağlamış oluyoruz” şeklinde konuştu.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --