Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
İşiniz İçin Krediler Tarımsal İşletme Kredisi
Tarımsal İşletme Kredisi Tarımsal İşletme Kredisi

Tarımsal İşletme Kredisi

Tarımsal İşletme Kredisi ile işini büyütmek isteyen çiftçilerimizin yanındayız!

Çiftçilerimizin nakit akışına ve ürün finansmanına yönelik tasarlanmış kartlı ödeme sistemidir. Ödeme vadesi üreticilerimizin ağırlıklı ürün geliri sistem tarafından belirlenen, vadesi 12 ayı geçmeyen, vadesi içerisinde geri ödeme / kapama yapılabilen tarımsal işletme kredisidir.

Tarım Kart ile tüm banka POS'larında vadesiz veya Tarım Kredisi hesabından tek ödemeli alışveriş yapabilmektedir ve tüm banka ATM'lerinde vadesiz veya Tarım Kredisi hesabından nakit çekim yapılabilmektedir.

Sitemizde yer alan Tarım Kredisi hesaplama aracı ile bütçenize en uygun vade seçeneğini belirleyebilirsiniz. 

Tarım Kredili Mevduat Hesabı

Periyodik geliri olmayan üreticilerin anlık ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlar. Aynı zamanda üreticiler SGK ödemelerini ve Otomatik ödemelerini rahatlıkla yapabilirler. İster hasat vadeli ödeme, ister her an ödemeli, hesabınıza tanımlı hemen kullanıma hazır olacak şekilde nakit ihtiyacınız karşılanmaktadır.

Büyükbaş Süt ve Besi Sığırcılık Kredisi

Bitkisel üretiminin yanında süt / besi hayvancılığı faaliyetinde bulunan üreticilerin finansman gereksinimlerini gelir akışına uygun bir ödeme planı ile karşılanmaktadır.

Küçükbaş Süt ve Besi Kredisi

Bitkisel üretiminin yanında küçükbaş hayvancılığı ya da besi faaliyetinde bulunan üreticilerin finansman gereksinimlerini gelir akışına uygun bir ödeme planı ile karşılanmaktadır.

Arıcılık Kredisi

Tarımsal faaliyeti ağırlıklı olarak arıcılık olan üreticilerimizin tüm tarımsal ihtiyaçları için kullanılan kredilerdir.

Risk Transfer Kredileri

Tarımsal ihtiyaçların karşılanması yanında, üreticilerimizin diğer banka ve kooperatiflerde bulunan kısa- orta - uzun vadeli borçlarını bankamızda tek elde toplanması amacı ile kullandırılan tarımsal işletme kredileridir.

Sözleşmeli Üretim Kredisi

Ürününüzü teslim etmek için  satım / ekim  sözleşmesi yaptığınız  firma, birlik, kooperatiflerin ödemeleri öncesinde doğan nakit ihtiyacının karşılanmasını sağlıyoruz. Kredinin geri ödemesi sözleşme yaptığınız kurum tarafından ürün bedeli ile yapılmaktadır.

Elüs Kredisi

Elektronik Ürün Senedi (ELÜS); tarımsal ürünlerin lisanslı depolara teslimlerinde düzenlenen ve depolanan ürün detayını gösteren, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde elektronik olarak saklanan bir varant türüdür. Ürününü lisanslı depolara teslim eden üreticilerimiz, Elektronik Ürün Senedi karşılığı bankamızdan kredi kullanabilirler

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --