Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
KOSGEB KOSGEB

KOSGEB

KOSGEB Destekleri ile KOBİ’lerin yanındayız!

Küçük ve orta ölçekli işletmeniz için Anadolubank KOSGEB tam size göre.

KOSGEB nedir?

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), KOBİ’lerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını arttırmak amacıyla kurulmuş olan bir kamu kurumudur. KOSGEB destekleri, KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik nitelikli hizmet sunar.

KOSGEB Destekleri 

KOSGEB, KOBİ’lerin projeye bağlı yatırımlarının ya da işletme sermayesi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, belli dönem, vade ve şartlarda, bankalarla işbirliği yapmak suretiyle, finansal destek verir.

Seçilen programın niteliğine göre yararlanabilecek işletme tipi, kredi limiti, kredi türü, vadesi ve maliyetleri değişiklik arz edebilir. Bankamız aracılığıyla sunulan destek programlarının şartları, KOSGEB ile bankamız arasında imzalanan işbirliği protokolleri ile belirlenmektedir.

KOSGEB destekleri ile işletmenizin finansman ihtiyacının maliyetsiz, düşük maliyetli ya da hibe şeklinde karşılanması mümkündür.

Geçerli destek programları hakkında detaylı bilgi almak ve KOSGEB başvuru işlemleri için sizi şubelerimize bekliyoruz.

Anadolubank KOSGEB destek programları ile detaylı bilgi almak için Anadolubank Şubeleri’ni ziyaret edebilir veya 0 850 222 55 50 no.lu Anadolubank Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --