Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
Sizin İçin Yatırım Hisse Senedi
Hisse Senedi Hisse Senedi

Hisse Senedi

Hisse Senediniz Anadolubank’ta!

Hisse Senedi, Borsa İstanbul’da işlem gören halka açık şirketlere hissedar olarak paranızı değerlendirmenize yarayan bir yatırım aracıdır. Bu yatırım aracıyla, hissedarı olduğunuz şirketin dağıttığı kar payından ve sermaye artırımlarında uygulanan önceliklerden yararlanabilir, istediğiniz zaman satıp paraya dönüştürebilirsiniz.

Hisse senedi alım satım işlemlerinizi gerçekleştirerek şirketiniz için kısa, orta ve uzun vadelerde yüksek kazanç sağlamak  için Anadolu Yatırım’da hesap açabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak veya hesap açmak için tıklayın.

Hisse Senedi nedir?
  • Hisse Senetleri, diğer yatırım ürünlerine kıyasla çok daha yüksek kazanç sağlayabilirler.
  • Hisse Senedi fiyatları değişkenlik gösterebilir Bu sebeple, riskli yatırım araçları kategorisine giren Hisse Senetleri’nde fiyat düştüğünde ana paranız üzerinden kayıp yaşayabilirsiniz.
  • Hisse Senedi alım satım işleminizin gerçekleşmesi iki iş günü sürer. Para ve hisse senedi transferi işlemleriniz, bu süre sonunda tamamlanır.
  • Hisse Senedi alım satım süreci boyunca (2 iş günü) paranız bloke edilse de bu süre zarfında paranızı günlük repo ve fon ile çalıştırabilirsiniz. 
  • Hisse Senedi alım satım işlemlerinde limitler günün piyasa koşullarına göre şekillense de genel olarak 500 TL’ye kadar alım-satım emirlerinizi serbest fiyat üzerinden verebilirsiniz. 500 TL üstü hisse senedi alım satım işlemlerinde ise yalnızca pasif olarak emir verebilirsiniz. 
Hisse Senedi nasıl alınır?
Hisse Senedi satın almak için yatırımcıların ilk etapta yatırım hesabı açmaları gerekir. Daha sonra yatırım hesaplarına para yatıracak yatırımcılar, satın almak istedikleri Hisse Senedi için aracı kuruma emir vererek işlemlerini tamamlayabilirler.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --