Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
Sizin İçin Birikim ve Mevduat
Birikim ve Mevduat Birikim ve Mevduat

Birikim ve Mevduat

Birikimlerinizi değerlendirirken Anadolubank Yanınızda!

Birikimlerinizi doğru yatırımlarla değerlendirmek ve kazancınızı katlamak için Anadolubank yanınızda. Avantajlı Hoş geldin faiziyle Renkli Hesap, birikimlerinizi değişken kur hareketlerinden koruyan Kur Korumalı Mevduat, farklı vade seçenekleri ile açabileceğiniz e-Vadeli Hesap ve daha birçok ürünümüz ile birikiminize ve size özel çözümler sunuyoruz. Anadolubank’a gelin, birikimlerinizi uygun vade ve avantajlı faiz oranları ile katlayın.

Türkiye’deki bankaların yurtiçi şubelerinde; resmi kuruluşlar, kredi kuruluşları ve finansal kuruluşlara ait olanlar haricindeki TL, Döviz ve Kıymetli Maden cinsinden mevduat bakiyeleri her bir kredi kuruluşunda her bir kişi için, 650.000 TL‘ye kadar TMSF güvencesi altındadır.

Renkli Hesap
Renkli Hesap

Görüntülü görüşme ile Renkli Hesap açabilir, vade bekleme derdi olmadan dilediğiniz zaman paranızı yatırıp çekebilir; avantajlı hoş geldin faiz oranı ile birikimlerinizi günlük değerlendirebilirsiniz.

Kur Korumalı Vadeli Mevduat Hesabı
Kur Korumalı Vadeli Mevduat Hesabı

Birikimlerinizi Kur Korumalı Vadeli Mevduat Hesabı’nda değerlendirin, hem avantajlı faiz oranlarından yararlanın hem de kur riskinden korunun.

e-Vadeli Hesap
e-Vadeli Hesap

Anadolubank Mobil veya İnternet Şube’den e-Vadeli Hesap açın, birikimlerinizi farklı vade ve avantajlı faiz oranları ile değerlendirin.

YUVAM Hesap
Yuvam Hesap

YUVAM Hesap (Yurtdışında Yerleşik Vatandaşlar Mevduat Hesabı) ile birikimlerinizi TL’ye dönüştürün, hem kur değişimlerinden korunun, hem de ek getiri imkânından yararlanın.

Vadesiz Mevduat
Vadesiz Mevduat

TL veya döviz cinsinden birikimlerinizi dilediğiniz an kullanabilir, günlük harcamalarınızı yapabilir, fatura ödemelerinizi ve para transferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vadeli Mevduat
Vadeli Mevduat

Piyasadaki faiz dalgalanmalarından etkilenmeden, özel faiz oranlarıyla birikimlerinizi sabit bir getiri ile artırmanın yolu Anadolubank Vadeli Hesap’ta.

Kuponlu Hesap
Kuponlu Hesap

Birikimlerinizi güvence altına alan Anadolubank Kuponlu Hesap’ta sabit faiz oranı ile anapara faizini bozmadan, dilediğiniz zaman hesabınızdan para çekebilirsiniz.

Altın Hesabı
Altın Hesap

Birikimlerinizi, fiziksel olarak alım, satım ve teslimle uğraşmadan, Anadolubank Altın Hesabı ile değerlendirin ve güvence altına alın!

Gümüş Hesap
Gümüş Hesap

Anadolubank Gümüş Hesap ile birikimlerinizi kıymetli madenlerle değerlendirebilir, gümüş alım ve satımı yapabilirsiniz.

Zap Hesap
Zap Hesap

Anadolubank İşiniz İçin Zap Hesap sayesinde işletme birikimlerinizi döviz cinsinden istediğiniz türde tutun ve döviz piyasa hareketliliğinden güvenle faydalanın.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --