Dijitale Özel Hoş geldin Faizi ile Renkli Hesap açın, kazanmaya hemen başlayın!
Sizin İçin Sigorta & Bireysel Emeklilik BES (Bireysel Emeklilik Sistemi)
BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) BES (Bireysel Emeklilik Sistemi)

BES (Bireysel Emeklilik Sistemi)

Bireysel Emeklilik Sistemi nedir?

Bireysel Emeklilik Sistemi, kamu sosyal güvenlik sistemini tamamlayan, düzenli tasarruf ederek çalışma dönemindeki hayat standardınızı emeklilik döneminde de sürdürebilmenizi sağlamaya yardımcı olan bir tasarruf ve yatırım sistemidir.

  • Bireysel Emeklilik Sistemine herkes katılabilir.
  • Sistemde en az 10 yıl süreyle kalıp, 56 yaşını tamamlayarak emekliliğe hak kazanabilirsiniz. Emekliliğe hak kazandığınızda, birikiminizin tamamını ya da bir kısmını toplu olarak alabilir ya da düzenli gelir olarak ödenmesini talep edebilirsiniz.
  • Üstelik Bireysel emeklilk hesabınıza ödediğiniz katkı paylarının yüzde 30’una karşılık gelen tutarda Devlet katkısından faydalanırsınız. Örneğin hesabınıza her ay 200 TL yatırdığınızda, Devlet de sizin için 60 TL yatıracaktır; böylece emekliliğiniz için her ay toplamda 260 TL’niz yatırıma yönlendirilecektir.*

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılmak için en yakın Anadolubank şubesine başvurabilirsiniz.

Anadolubank A.Ş., Anadolu Hayat ve Emeklilik A.Ş., NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. ve MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. acentesidir.

* Bir takvim yılı içerisinde ilgili yılın yıllık toplam brüt asgari ücret tutarının yüzde 30’una kadar devlet katkısı elde etmeniz mümkündür.

Sürdürmek istediğimiz
çok şey var

Gelecek için de Detaylı Bilgi
Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Sorumlu bankacılık anlayışı ile sürdürülebilirliği, Anadolubank vizyonuna, kurumsal tecrübeye ve kurum kültürüne entegre ederek, ekonomik, sosyal ve çevresel konuların eşit önemde olduğunu biliyor; çalışmalarımızda bir arada ele almaya önem veriyoruz.

Sürdürülebilirlik Faaliyetlerimiz

Gelecek nesillere daha iyi bir Dünya bırakabilmek amacıyla, gerçekleştirdiğimiz vegerçekleştireceğimiz çalışmalarımıza sürdürülebilirliği dahil ediyoruz.

Anadolubank logo
-- --